Seniors

KFC schuift langzaam maar zeker naar linkerkolom

Er werd weer vlot gescoord op de zevende speeldag, liefst 35 maal mochten de doelmannen de bal uit het netje halen. Turkse FC haalde wederom fel uit. Nu was Sp. Houthalen het slachtoffer van Bilican en co. Turkse FC maakt gemiddeld bijna vier doelpunten per match. Dat belooft voor volgende week als ze bij ons op bezoek komen.

KFC had een moeilijke verplaatsing naar Wijchmaal voor de boeg. Het kwam tweemaal op achterstand maar wist deze toch telkens op te halen en zo konden we de wedstrijd afsluiten met een gelijkspel (verslag). Dit is geen slecht resultaat bij een ploeg die nu al vijf wedstrijden ongeslagen is.

Grote Heide heeft maar één week kunnen genieten van de leidersplaats. Het ging met 3-1 de boot in bij Excelsior dat voetballend minder was maar de kansen afmaakte.

Kerkhoven en Stal profiteerden van deze misstap. Kerkhoven kende weinig moeite met Sp. Lille en Stal zette zijn uitschuiver tegen KFC recht met een 1-3 zege in Kinrooi.

Peer SV, Kattenbos en E.Houthalen zijn de laatste vier speeldagen op de dool. Zij haalden respectievelijk 2, 1 en 0 punten. Ze verloren dit weekend alle drie met drie doelpunten verschil.

Voor diegene die het nog niet in hun agenda genoteerd hebben, aanstaande zaterdag vindt de topwedstrijd KFC Hamont 99 – Turkse FC  plaats.