Vrouwen

Dames winnen in Borgloon

KFC mag aftrappen en begint dadelijk aan te vallen. Na 35” krijgt Sofie Geusens een mooie kans om de 0-1 te scoren maar de keeper tikt in corner. In de 3de min. keurt de scheidsrechter een goal af van Kaat Arits voor buitenspel.
In de 9de min. is het dan toch kassa met een doelpunt van Kaat Arits. Onze dames blijven aanvallen en kunnen in de 17de en 19de min. scoren door Sofie Baeten en Kaat Arits. Borgloon kan ook scoren en dit met een mooie vrije trap van op 40 m. door Angelique Petit.

Voor de koffie kunnen Ann Drieskens en Kaat Arits (met een hakje) nog scoren (1-5 rust).
In de tweede helft kan ook Sofie Geusens scoren (1-6 51′) en lijken de dubbele cijfers in zicht te komen maar de keeper van Borgloon kon kans na kans verijdelen.