Seniors

Grote Heide is de nieuwe leider

Op de zesde speeldag kwamen er enkele verschuivingen in de top van de rangschikking. Grote Heide ging in de topper tegen Kerkhoven in de slotminuten met de zege lopen. Hierdoor neemt Grote Heide de leiding over van Kerkhoven dat zijn eerste nederlaag leed.

Ook Turkse FC zag zijn ongeslagen reeks stranden. Kadijk wist vrij gemakkelijk de drie punten thuis te houden. Eerste achtervolger Stal Sport ging zwaar onderuit op het ‘t Leeuwke. Onze jongens speelden een prima partij en wisten de tot dan toe sterkste defensie van de reeks vijf keer te verschalken en dan had hun keeper nog verschillende knappe reddingen in huis. Jammer van de talrijke gele kaarten die de scheidsrechter trok en daarin greep hij veel vuriger naar het borstzakje voor de thuisploeg.

Onze buren van Excelsior kregen weer een strafschop in de slotminuut en deze keer miste Martens niet en bezorgde zo Peer SV een fikse kater dat de match met negen man eindigde.

Kaulille won met de arsenalscore tegen Kinrooi dankzij een owndoelpunt en Sp. Lille hield de volle pot thuis tegen E. Houthalen. E. Houthalen is de enige ploeg die nog niet kon winnen.

Volgende week trekken we naar Wijchmaal dat in Sp. Houthalen won met twee doelpunten van Tips. Dit kan best een interessante wedstrijd worden maar daarover later meer.