KFC Hamont 99 haalt 3-1 achterstand op

KFC heeft in Kinrooi laten zien dat het kan voetballen. In de eerste helft kwam het 3-1 achter waaronder het traditionele vroege tegendoelpunt , nu in de derde minuut van de wedstrijd. In de kleedkamer zal er het een en ander besproken zijn en Heylen voerde twee wissels uit.

KFC kon vroeg in de tweede helft milderen via Ceelen. De voortdurende aanvalsgolven leverde de verdiende gelijkmaker op via Truyen. Een punt in Kinrooi is geen slecht resultaat en hopelijk gaat KFC verder op het elan van de tweede helft in de komende competitiewedstrijden.

Kerkhoven speelde zijn maximum kwijt. Het vond geen antwoord op de muur die Peer SV opstelde en daardoor bleef het bij de beginscore.

Turkse FC profiteerde van dit slippertje en peuzelde Ophoven op. Het scoorde vijf treffers en dat brengt het aantal gemaakte doelpunten al op 17 na vijf wedstrijden.

De eerste achtervolgers Stal en Grote Heide haalden de volle buit tegen de Houthalense ploegen en staan op één punt van het leidersduo.

Op de bos ging het weer vrij potig aan toe en vielen er weer negen gele kaarten te noteren. Martens miste in de laatste minuut een strafschop waardoor de derby tegen Kaulille op een gelijkspel eindigde.

Wijchmaal en Sparta Lille mochten voor het eerst van de overwinning proeven. Wijchmaal versloeg thuis Kadijk en Sparta haalde de volle buit in Kattenbos met twee doelpunten van Umans.

Op de volgende speeldag is er de topper Grote Heide- Kerhoven en is er het kelderduel Sparta Lille- E. Houthalen.

Thuis op het ‘t Leeuwke wacht ook een zeer interessante tegenstander maar daar vertel ik later op de week meer over.