7 rode en 43 gele kaarten op de vierde speeldag

Zoals de titel doet vermoeden ging het er niet bepaald zachtaardig aan toe op de vierde speeldag. Vooral bij de buren van Excelsior had de scheidsrechter veel schrijfwerk met twaalf gele kaarten. Deze waren netjes verdeeld onder beide ploegen net als de punten.

Ook Sp. Houthalen kwam al na een dik kwartier met tien man te staan. KFC wist hier echter niet van te profiteren, integendeel Sp verdubbelde zijn voorsprong met een mannetje minder. KFC heeft zijn start helemaal gemist en glijdt steeds verder weg in de rangschikking. Er wordt te gemakkelijk in de beginfase een goal geslikt en de kansen om een doelpunt te maken worden te weinig benut.

Kerkhoven won voor de vierde keer op rij. Na drie minuten stond de 0-1 eindstand in Kaulille al vast. Grote Heide en Turkse FC blijven hun favorietenrol waarmaken. Grote Heide boog een achterstand in de laatste minuut om. Turkse FC dat een 0-3 voorsprong opbouwde in Sp. Lille had na negentig minuten nog maar weinig overschot. Sp. Lille knokte zich tot 2-3  maar verder kwam het niet en blijft zo naar de eerste overwinning jagen.

Kadijk dat vorige week nog KFC voetballes gaf ging op eigen plein onderuit tegen Stal. Stal is zeker ook een ploeg om in de gaten te houden. Over twee weken zijn ze bij ons te gast.

Hekkesluiter E.Houthalen behaalde zijn eerste puntje met een gelijkspel op Peer SV en staat nu op twee punten van KFC.