Seniors

KFC Hamont 99- Kadijk SK

KFC speelt op zaterdag 12/09 zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Onze tegenstander is Kadijk , een ploeg dat tot nog toe tweemaal gelijk speelde met 1-1. Bij de bezoekers werd het doelpunt telkens gemaakt door Roel Nijs, een heerschap dat in de gaten moet gehouden worden. Het komt er op aan vanaf het begin scherp te staan en ons niet meer te laten verrassen in de aanvangsfase zoals tegen Sparta Lille en Ophoven.
uitvaartcentrum-bex
Kadijk is een van de betere ploegen van de reeks. In het tussenseizoen was het bijzonder actief op de transfermarkt. In de krant telde ik maar liefst  22 binnenkomende spelers, hoofdzakelijk van Overpelt VV en maar één uitgaande transfer. Ook de jeugd trok massaal naar Kadijk, een teken dat er iets groeit bij die club. De ploeg wordt geleid door Jean-Pierre Martens , onze kadettentrainer van vorig seizoen die we met veel plezier terug begroeten op het ‘t Leeuwke.

Nadat wij thuis onze wedstrijd oververdiend wonnen van Sparta Lille liep het vorige week volledig mis. Ophoven bezorgde ons een fikse kater en liet ook merken dat de ploegen die tegen KFC spelen supergemotiveerd zijn. KFC werd bij aanvang van het seizoen bij de titelkandidaten gerekend en dat is een extra prikkel voor de tegenstander om onze jongens te verslaan.

Jammer genoeg kunnen we vandaag niet beschikken over Andy Leijnen die een dag op de strafbank moet zitten vanwege zijn rode kaart in de Balanscup thuis tegen Grote Heide.

KFC tegen Kadijk wordt een belangrijke wedstrijd. Als we winnen houden we voeling met de top en daarvoor rekenen we op uw steun. Het zou fijn zijn als er  weer 250 mensen langs het plein staan op het team aan te moedigen en dan kunnen ze ook een tikje meer.

Afspraak zaterdag half acht. Be there !!!

De wedstrijdbal werd geschonken door:

Begrafenissen Gertie Bex

Watertorenstraat 12
3930 Hamont-Achel