Seniors

Drie ploegen hebben nog het maximum

Op de tweede speeldag konden nog drie ploegen het maximum houden. Onze naaste buur Excelsior wist de punten thuis te houden en staat daardoor toch wel verrassend op de eerste plaats. Ook Grote Heide met twee treffers van Willekens en Kerkhoven haalden de tweede zege op rij.

Op de volgende speeldag  staat er met  Kerkhoven – Exc. Hamont een onverwachte topper op het programma.

Onze club liet zich net als tegen Sparta Lille verrassen in de aanvangsfase en keek meteen tegen een achterstand op. Ophoven had meteen de wind in de zeilen en kon voor rust nog tot 3-0 oplopen. Dan wordt het heel moeilijk natuurlijk en verder dan een eerreddende treffer van Truyen kwamen we niet. Onze volgende tegenstander Kadijk speelde voor de tweede maal op rij gelijk.

Turkse FC dat op de eerste speeldag niet verder kwam dan een gelijkspel heeft de zaken recht gezet. Het gaf Peer SV een flinke bolwassing met 1-5 waarbij Bilican met vier doelpunten de schutter van dienst was.

Naast Turkse FC  was Stal de enige ploeg die buitenshuis kon winnen. Het ging winnen in Sp. Lille dat daardoor net als Wijchmaal en E. Houthalen nog geen punten kon sprokkelen.