Seniors

KFC en Sp. Houthalen zijn de enige ploegen die thuis kunnen winnen

KFC Hamont 99 is de competitie goed begonnen. Het behaalde een verdiende 3-1 thuisoverwinning van Sparta Lille dat na één minuut al op voorsprong kwam. Pas in de slotfase konden we definitief afstand nemen van onze buren die het ons zoals verwacht knap lastig maakte.

Ook onze naaste buur Excelsior wist de drie punten weg te kapen uit Kattenbos met doelpunten van ex-kfcers Martens en Engelen. De verrassing viel te noteren op het veld van Turkse FC waar DE titelfavoriet dankzij een strafschop in de slotminuten nog een 0-2 achterstand kon ombuigen tot een gelijkspel tegen Kaulille. Het gepromoveerde SP. Houthalen kon de punten thuis houden tegen Ophoven.

Het waren vooral de bezoekende ploegen die met de overwinning gingen lopen op de eerste speeldag met Grote Heide, Peer SV, Exc . Hamont en Kerkhoven.

Wij mogen ons dankzij het doelsaldo de eerste leider van het seizoen noemen. Natuurlijk heeft dit na één speeldag nog weinig te betekenen maar het zal onze jongens toch deugd doen om dit resultaat te zien na hard gewerkt te hebben om Sparta Lille te verslaan.