Helson B – KFC Hamont 99 B eindigde op 3-2

Milan Van Gennip
KFC Hamont 99 B verloor op zaterdag met 3-2 bij Helson B. Olaf Janssens (vorig weekend goed voor een hattrick) bracht Hamont halverwege de eerste helft op voorsprong maar die werd -met de rust in zicht- uitgewist door Ruymen. In de tweede helft bracht Dreesen Helson van op de stop op voorsprong en Ruymen scoorde een tweede keer. Milan Van Gennip lukte in de slotfase nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het dan bij.

Digest
Scheidsrechter: Yilmaz Caliskan
KFC Hamont 99 B: Yannick Jakubka, Kian Conjaerts, Ward Van Den Broek, Jesse Croymans, Dieter Thys, Tijl Doms, Milan Van Gennip, Xante Croymans, Mathias Kums, Cédric Hulsbosch, Olaf Janssens
Doelpunten: 0-1 Olaf Janssens (25′), 1-1 Ruymen (44′), 2-1 Dreesen (67, penalty), 3-1 Ruymen (83′) 3-2 Milan Van Gennip (88′)
Geel: Dieter Thys, Kian Conjaerts, Yannick Jakubka, Vanherck, Dreesen, Knapen