Ook winst voor KFC Hamont 99 B

Olaf Janssens
KFC Hamont 99 B won op zondagmiddag met 4-2 van Zelo Halen A. De studiefase werd in deze wedstrijd gemakshalve overgeslagen want na een kwartier stond het al 2-1. Olaf Janssens bracht immers Hamont al na 3 minuten op voorsprong, maar Surkijn hing de bordjes snel weer gelijk. Olaf scoorde een tweede maal, wat dan ook de ruststand bleek.
Surkijn bracht op 10 minuten voor affluiten Zelo weer langszij: 2-2. Milan Van Gennip bracht KFC weer op voorsprong en Olaf Janssens maakte z’n derde van de middag: eindstand 4-2.
Hamont B klimt zo stilaan verder omhoog en staat nu 9e. Op zaterdag mag KFC naar Helson Helchteren B, 11e in de rangschikking. Hopelijk weer een mooie gelegenheid om verder door te klimmen …

Digest
Scheidsrechter: M’Barek Ohroy
KFC Hamont 99 B: Yannick Jakubka, Kian Conjaerts (62′ Nick Paesen), Arne Creemers (69′ Vic Doms), Ward Van Den Broek, Jesse Croymans, Milan Van Gennip, Xante Croymans, Mathias Kums, Ruben Ectors, Cédric Hulsbosch (74′ Siebe Huibers), Olaf Janssens
Doelpunten: 1-0 Olaf Janssens (3′), 1-1 Surkijn (5′), 2-1 Olaf Janssens (15′), 2-2 Surkijn (55′), 3-2 Milan van Gennip (80′), 4-2 Olaf Janssens (87′)
Geel: Nelis, Mathijs, Van Holm