Seniors

Eerste elftal sluit seizoen in schoonheid af

Ons eerste elftal is op de slotdag van competitie 2021-2022 met 1-2 gaan winnen bij Park Houthalen. Afscheidnemend linksachter Jorne Thys (foto) scoorde kort na rust de 0-1. Dries Foqué verdubbelde op het uur naar 0-2. Tien minuten later milderde Op De Locht nog naar 1-2. Jeroen Peeters verzamelde de laatste gele kaart van het seizoen, waarin een wisselvallig KFC uiteindelijk 8e eindigde met 46 punten. De 2e plaats in de eerste periode gaf de supporters moed, maar de regelmaat ontbrak.
De hele sportieve geschiedenis van onze club is ook online beschikbaar. Daaruit blijkt dat dit seizoen tot de middelmaat behoort. We bedanken onze supporters en sponsors voor hun steun tijdens dit seizoen en hopen ze binnenkort weer terug te zien.

Share