Eerste elftal haalt stevig uit bij Bolderberg

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 wisselt dit seizoen de matige en betere resultaten af. Waar vorige week slecht een gelijkspel behaald werd tegen het laag gerangschikte Turkse FC, werd vandaag middenmotor Bolderberg met 0-6 in de pan gehakt. Hamont had een droomstart met doelpunten van Jeroen Goossens (foto) en Ferren Peeters in de eerste vijf minuten. Thuisspeler Volbracht stak nog een handje toe en zo stond het 0-3 na amper 10 minuten. Ook deze week kreeg een speler van de thuisploeg rood: Vanbilsen mocht na 30 minuten gaan douchen.
Hamont stoomde in de 2e helft nog door tegen 10 man: Ridah Vanherck, Dries Foqué en Jeroen Goossens legden er elk nog één in het mandje. Eindstand 0-6. Op zaterdag 26 februari staat de 3e uitwedstrijd van het vierluik op het programma; op verplaatsing bij Stal Sport in Koersel. Stal zit met een 0 op 9 in een mindere periode, Hamont heeft nu een mooie 7 op 9.