Eerste elftal wint van Paal-Tervant

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 won op zaterdagavond voor de derde wedstrijd op rij. Ditmaal ging Paal-Tervant voor de bijl op ‘t Leeuwke. Aan de rust stond het -meer dan terecht- 1-0 voor Hamont na een magistraal hakje van Tim Strijbosch.
De bezoekers speelden in de eerste helft geen enkele kans bij elkaar maar kwamen veel beter voor de dag na de koffie. Hun enthousiasme resulteerde dan ook in de 1-1 via Elsen. Bij de thuisploeg mocht Jeroen Peeters (foto) invallen en hij deed dat met verve: na 2 minuten scoorde hij de 2-1. Reynders zag op een kwartier van het einde de gelijkmaker via paal terug in het veld stuiteren. Een sterk spelende Michiel Thijs deed de boeken dicht: hij rondde een mooie aanval af met de 3-1. Ook invaller Dries Foqué deed zijn duit in het zakje en legde de 4-1 eindstand vast.
Terechte overwinning, misschien wat ruim qua score. En na deze mooie 9 op 9 opgeklommen naar de 2e plaats in de rangschikking.

[UPDATE] Op onze foto-website kan je nu ook nog enkele foto’s terugvinden.