Seniors

Eerste elftal klopt Stal

Ons eerste elftal won op zaterdagavond met 2-1 van Stal. Na de jaarlijkse ploegenvoorstelling kon de match voor de thuisploeg niet beter beginnen: in de tweede minuut werd een corner door een bezoekende speler in eigen doel gewerkt: 1-0. De match was in evenwicht maar op het halfuur werd de score van op de stip verdubbeld door Tim Strijbosch. Met de rust in zicht werd balverlies met een snelle tegenaanval afgestraft: Doumkos scoorde de 2-1 aansluitingstreffer. Goalie Marnick Emmers behoedde KFC een minuutje later van de gelijkmaker op een poging van Deelkens.
Ook de tweede helft was evenwichtig, al waren de beste kansen voor Hamont. Doelman Deelkens lag tijdens het slotkwartier goed in de weg van Tim Strijbosch en Liam Peeters. Een bezoekende verdediger redde ook nog een bal op de lijn. Afgaande op deze mogelijkheden mogen we dan ook stellen dat het een verdiende zege is.

Op onze foto-website vind je nog enkele foto’s waaronder ook eentje van de blessure van ref Pinxten. Die kon de wedstrijd overigens -gelukkig maar- verder afwerken.

Share