Deksel op de neus voor eerste elftal

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 heeft een mooie competitiestart gemist. In de derby op Grote Heide was KFC het eerste uur de enige ploeg die kansen bij elkaar voetbalde. Maar … die helaas ook allemaal miste. Dat gebrek aan efficiëntie kwam Hamont duur te staan: een misser op een verre bal werd cash betaald, Masumbuko Kalala scoorde de 1-0. Met nog een kwartier te gaan verdubbelde hij de score zelfs tot 2-0.
De aansluitingstreffer in de 80e minuut werd om onduidelijke redenen afgekeurd, op aangeven van de assistent-scheidsrechter. Een potig spelende thuisploeg verzamelde gele kaarten (en ja, allemaal terecht), Geenen kreeg er zelfs 2 (in de 80e en 84e minuut). KFC dus nog een poosje met een man meer, maar thuisdoelman Briers voorkwam in de slotfase met enkele goede reddingen dat Hamont alsnog loon naar werken kreeg.

Gemiste start dus, maar het getoonde voetbal doet hopen op meer.