Nieuws

Opschorting activiteiten opgelegd vanwege stadsbestuur

Zoals op de website van Hamont-Achel te lezen valt, worden er bijkomende maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We lezen er het volgende:
Sport
Alle sportactiviteiten die doorgaan in stedelijke accommodaties waaronder de sporthallen in Hamont, Hamont-Lo en Achel en de tennishal in Hamont alsook alle buitensporten worden opgeschort. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden. Deze sportcomplexgebruikers worden zo snel mogelijk gecontacteerd door de sportdienst.
Verenigingen
Ook het verenigingsleven in Hamont-Achel voor kinderen jonger dan 12 wordt een tijdlang stilgelegd. Het stadsbestuur vraagt namelijk met aandrang aan alle verenigingen om hun activiteiten en samenkomsten op te schorten. De betrokken stadsdiensten nemen in het kader hiervan contact met hen op.

Share