We helpen elkaar door deze donkere periode met onze kaarsen- en wijnactie

KFC Hamont 99 wil in deze donkere tijden graag een nieuwe actie aanbieden om het in jullie thuisbubbel een beetje gezelliger te maken. Hiermee willen we ook onze clubkas spijzen zodat onze vaste kosten en investeringen betaalbaar blijven. In samenwerking met onze partners SPAAS kaarsen en Baeten Vinopolis, presenteren we u met trots onze Kaarsen- en wijnactie.
Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor de eindejaarsfeesten voor uw vrienden, familie of zakenrelaties, leuke decoratie voor thuis, een goede fles wijn? Kijk dan zeker even naar ons aanbod. Prijzen variëren van 6,50 euro to 20 euro, er is door voor ieders budget wel iets te vinden.
Meer informatie en een bestelformulier kan je vinden in de folder actie-kaarsen-en-wijnen-2020. Bestellen kan tot 5 december.

Share