Nieuws

UPDATE Zomerkamp

Zoals reeds aangekondigd zal het zomerkamp doorgaan op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus. Via de trainer van vorig jaar, krijgen jullie nog een bericht.

Natuurlijk begrijpen we dat er mensen zijn die in de paasvakantie konden deelnemen, maar nu in deze nieuwe periode verhinderd zijn. Laat dit weten via jullie trainer van het afgelopen seizoen of via secretariaat@kfchamont99.be en dan krijgen deze mensen hun inschrijvingsgeld terug.

Het omgekeerde kan natuurlijk ook, dus als er nog spelers zijn die toch willen meedoen, inschrijven kan nog tot 01/07/2020 via de trainer van het afgelopen seizoen of via een e-mail naar secretariaat@kfchamont99.be. Let wel: het kamp is alleen voor leden van KFC Hamont 99.

Het programma wordt aangepast aan de op dat moment geldende maatregelen, maar we gaan er proberen een leuk kamp van te maken met o.a. een uitgebreid stadsspel, een spel zonder grenzen met spectaculaire attracties, maar uiteraard ook voetbaltrainingen (indoor en outdoor), voetbalspellen, wedstrijden,…

Als er nog vragen zijn, laat gerust iets weten via de kanalen die hierboven vermeld zijn.

Rob