Oud-voetballer Tinus Maas schrijft boek

Erelid Bèr Cardinaels stuurde volgend berichtje in, waarvoor dank.


De oudere generatie voetballers en supporters zullen zich huidig Peltenaar Tinus Maas wel herinneren als voetballer. We hebben het dan over de periode einde 60- en de 70-er jaren. Tinus kwam van de club De Valk, Valkenswaard en werd getransfereerd naar Hamontlo V.V. resp. Lommel S.K. Niet alleen was hij een zeer gedegen voetballer maar hij neemt ook de pen in de hand. Eerder van hem verscheen het boek “Egotrip en andere verhalen”.
Nu is van de pers verschenen “Egotrip 2.0 een hoop tam tam”. Het is een boek met zijn voetbalhistorie, verhalen, gedichten, cabaretteksten en zo meer. Het is gelardeerd met foto’s om het de lezer nog aangenamer te maken. Uitermate geschikt voor wie van sport en humor houdt. Het boek bevat ca. 160 blz., harde kaft met een mooie kleurrijke voorkant/achterkant met zelfs de Belgische vlag erin verwerkt.
Men kan het bestellen per email aan tinusmaas@gmail.com, prijs 12,50 euro.
Bij de foto: Tinus exposeert met zijn boek.

Share