Geen doelpunt

Voor het eerst dit seizoen heeft KFC geen doelpunt gemaakt en dat tegen de in theorie bescheiden tegenstander Thes B. Het werd een kurkdroge 3-0 nederlaag. We verhuizen hierdoor weer naar de rechterkolom want Louwel springt weer over ons heen na een 1-0 zege tegen Grote Heide.

De top drie is zich aan het afzonderen. FC Eksel won de topper in Gruitrode met 2-3. Na een half uur stond het al 0-3 en dan gaat automatisch de voet van het gaspedaal. RC Peer knalde na vorige week zes , nu vijf stuks binnen. Ze hielden die doelpuntenkermis in Stal Sport. Tenslotte RC Reppel verkeek zich bijna in hekkesluiter Turkse FC. Turkse kwam 0-2 voor maar een hattrick van Bussels maakte dit ongedaan.

As- Niel is met een 4/15 de pedalen wat kwijt. Het verloor van Elen, een ploeg die langzaam aan het wakker schieten is en er verdiend met 0-2 won. Een spektakelmatch op De Bos. Het was nog 2-0 tot minuut 80. Toen schoot Lutlommel aan de gang met drie doelpunten binnen de zeven minuten. De thuisjongens konden deze mokerslag toch teniet doen met een doelpunt in blessuretijd. Dezelfde eindstand in Lindelhoeven-Stokkem waar de thuisploeg twee punten liet liggen.

Volgende week tijd voor revanche voor de nederlaag in Gruitrode. U bent van harte welkom.