Verloren, doeme toch

Net als in de heenronde werden we door Lindelhoeven op een nederlaag getrakteerd. We deden goed mee maar bleven met lege handen achter. Het werd 3-1, beide ploegen zijn de enige die tot nu toe in elke wedstrijd gescoord hebben.

De topper Gruitrode – Reppel werd gewonnen door de bezoekers met 0-1. Zij droegen hun zege op aan hun kapitein Janssen die na het tumult vorige week tot 29/02/20 geschorst is. Reppel pakt met deze zege weer de leiding gedeeld met Eksel. Eksel ging vlotjes winnen in Louwel. RC Peer is leider af, het verloor bij Elen met 1-0. Een hele opsteker voor de thuisploeg om eens een topploeg te kloppen.

As-Niel weet thuis het doel goed staan. Na de 3-3 vorige week werd het nu een 4-3 tegen Stokkem. Stokkem dacht met een punt weg te komen na te scoren in minuut 92 maar Kaes dacht daar anders over en minuut later werd het nog 4-3.

Stal Sport is na de nederlaag tegen ons een beetje het noorden kwijt. Ze verloren weer thuis zwaar van Grote Heide met 1-4. 0/9 is het slechte eindrapport.

In de kelder van de rangschikking ging Lutlommel onder hun nieuwe trainer Vanbroekhoven winnen bij rechtstreeks concurrent Thes B met 1-2. Excelsior boekte zijn tweede thuiszege op rij, deze keer won het van Turkse FC. Turkse FC staat troosteloos alleen laatste met 9 puntjes.