Seniors

Einde van een mooie reeks

Verdorie, die laatste minuut was er teveel aan om de zevende wedstrijd zonder nederlaag af te sluiten. Wordt Elen een zwart beest voor ons ? Het verhaal van gene clean cheet en telkens scoren geldt nog steeds na dertien speeldagen. Dus als je een wedstrijd van KFC komt kijken zie je altijd doelpunten. Volgend weekend krijgen we de leider As-Niel op bezoek. Doelpunten verzekerd, aan welke kant ze vallen mag je zaterdagavond bekijken.

Ja, As een verrassende leider door het sterke Eksel in eigen huis te kloppen met 3-2. Lindelhoeven is leider af door thuis te verliezen van Reppel. De onvermijdelijke Bussels wist de goal weer staan. Reppel leider en er zelfs nog een derde ploeg die de stand aanvoert. RC Peer, vorige week nog in bedwang gehouden door ons, hield schietoefeningen thuis tegen Grote Heide. Het werd liefst 7-0.

Onderaan een paar verschuivingen. Excelsior Hamont wordt de rode lantaarndrager ondanks een knap gelijkspel in Louwel. Turkse FC won namelijk. Kandemir was in zijn element en scoorde viermaal. Stokkem was het slachtoffer. Lutlommel kon de zege tegen As -Niel niet verder zetten. Ze verloren in Stal met 2-1. De ene  speeldag is de andere niet. Ook Thes B hield een puntje thuis tegen Gruitrode.

We kunnen wel stellen dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Welke leider verliest volgend weekend van zijn pluimen ?