Seniors

Punt per punt

Met KFC-Racing Peer stonden de twee productiefste ploegen van de reeks tegen elkaar. Strijbosch, wie anders, bracht ons op voorsprong. Net als in elke wedstrijd vinden we de weg naar de netten. RC Peer hing op het half uur de bordjes gelijk. Het bleef bij die puntendeling en daar mocht Hamont het contentste mee zijn. We bouwen rustig verder aan onze ongeslagen reeks.

Aan de top vielen er klappen. Vooral Lutlommel speelde zich in de kijker door As , de leider, te verslaan met 3-0. Het doet daarmee onderaan een gouden zaak. Ook de uitschuiver van Gruitrode viel op. Louwel ging er met een Arsenal score winnen. De profiteurs waren Lindelhoeven, Eksel en Reppel. Lindelhoeven ging winnen op Excelsior, dat thuis nog niet kon scoren, met 0-2. Reppel kon niet beter beginnen dan in de eerste minuut te scoren tegen Stal. Ze dreven deze score nog op tot 3-0. Eksel maakte Elen een kopje kleiner met een forfaitscore.

De degradatietopper tussen Thes B en Turkse FC werd in het slot in het voordeel van Thes B afgesloten. Gelijkmaken in minuut 87 en winnen in minuut 92. Turkse FC blijft in dat hoekje voorlopig zitten. Tenslotte speelde Stokkem, met een nieuwe trainer , 2-2 gelijk op Grote Heide.

Volgende speeldag is op Elen dat tot op heden qua resultaten ver onder verwachting blijft. Hopelijk blijft dat nog een speeldag duren.