Doelpuntenfestival

Liam Peeters
Wat een speeldag. Ik ben nog aan het natellen 2-8. Jawadde, een dikke proficiat mannen en drie punten erbij.  De scoremachine werd geopend door Liam Peeters en daarna volgde Strijbosch met een kwartet op een goed kwartier. We kunnen vol vertrouwen de volgende opdracht aanpakken met de komst van Grote Heide die thuis verloren van Eksel.

Wie is nog ongeslagen. Niemand niet meer. Gruitrode verloor van het verrassende As-Niel met 4-1. Reppel kon wat uitlopen maar deed dat niet.Ook hier 4-1 cijfers, een nederlaag van RC Peer. En de derde hond Lindelhoeven vv ging er mee heen. Nietes, dat was buiten Louwel gerekend die daar gingen winnen met 1-3.

 

We hadden dit weekend ook weer inhaalraces. Lutlommel kwam 0-2 voor in Stokkem. In de laatste tien minuten sloeg echter Hegic toe met twee doelpunten. Excelsior Hamont moest op verplaatsing spelen en dat betekent punten pakken. Het werd er eentje maar wel nadat ze ook een 0-2 ophaalde.

Share