Verdiende derbyzege

Marnick Emmers
Vuurwerk op ‘t Leeuwke zowel op als naast het plein. Er was nogal wat volk komen opdagen om deze derby te zien. Die bezoekers zagen een vroeg doelpunt van Excelsior. Geen nood, ons scorend vermogen was 100 procent. Tim Strijbosch zorgde voor vier mooie doelpunten voorafgaand door knap combinatiespel. Emmers toonde zijn mentale kracht door een paar mooie reddingen na zijn foutje. In de eerste helft vond ik de Bosjongens wat lief voor de Rode Leeuwen. In de tweede helft werd het wat feller, “duwen, duwen” werd er gecoachd. Het mocht echter niet baten, onze jongens boekte de eerste thuiszege en voelen zich comfortabeler met zeven punten.

Onze komende tegenstander heeft Racing Reppel, de ploeg in vorm met nu de vierde zege op rij. Ze gingen winnen niet bij de eerste de beste maar in Eksel met 2-3. Ze komen daarmee aan de leiding samen met RC Peer. De mannen van Peer hadden wat tijd nodig om Louwel onder de knie te krijgen.

Lindelhoeven en Gruitrode blijven ongeslagen. Lindelhoeven won de topper in Elen al kreeg het wel wat hulp van de thuisploeg. Gruitrode hield het bij een brilscore. De keepers werd de winnaars van de partij.

Onderaan pakte Turkse FC zijn eerste puntje maar hadden er twee meer verdiend tegen Lutlommel. Stokkem duwt Thes B wat in de penarie door een 3-0 zege. Tenslotte verdeelde As-Niel en Stal Sport netjes de punten, ze scoorde beide tweemaal.

Tot volgende week en bent u ook benieuwd of KFC de scalp van Reppel kan pakken ???

Share