Nieuws

Op naar de derby

De verplaatsing naar Gruitrode, een ongeslagen ploeg, kondigde zich als moeilijk aan. Toch pakte KFC de match stevig vast waarbij we tweemaal op voorsprong kwamen. Een vrij vroege  rode kaart gooide echter roet in het eten en op het einde van de match tellen de punten en wij hadden er helaas geen om bij te schrijven. Onze komende tegenstander Excelsior Hamont speelde ook een prima partij zonder punten. Een rode kaart en strafschop deden hen de das om. Komende zaterdag wordt het bikkelen om een plaats in de middenmoot te vrijwaren. Verlies betekent een mislukte start.

De topper vond plaats op het Lindel. Lindelhoeven ontving leider Racing Peer. Na hard labeur en een prima doelman kon Lindelhoeven voor 100 toeschouwers Rc Peer de eerste nederlaag toedienen. Daarmee blijft het samen met Gruitrode nog de enige ongeslagen ploeg.  Eerste achtervolger Reppel heeft de goede vorm te pakken. De Bocholter mannen boekte hun derde zege op rij. Lutlommel hield lang stand maar ook hier werd een rode kaart fataal.

Onderaan waren er de eerste zeges voor Stokkem en Thes B. Minder goed nieuws voor Stal Sport, een derde keer en Turkse FC een vierde maal de boot in. Zij kregen allebei vier doelpunten te slikken.