Seniors

KFC blijft in de middenmoot

Na de zege in Louwel wou KFC hun thuisaanhang trakteren op een zege. KFC pakte de wedstrijd in handen, kansen maar het doelpunt viel aan de andere kant. Achtervolgen geblazen dus, Belkassem maakte de gelijkmaker. In het slot hadden we dan nog een sterke doelman nodig om dit puntje overeind te houden. Thes B pakte zo zijn eerste puntje, KFC komt op vier punten net als zes andere ploegen.

Wie is er nog ongeslagen ? Wel RC Peer boekte zijn tweede cleansheat op rij en had na een half uur al twee ballen in het netje geprikt. Zij zijn nog de enige ploeg met het maximum van de punten. Onze komende tegenstander Gruitrode staat op de tweede plaats met zeven punten. Zij wisten een gelijkspel te halen op Eksel. De derde ongeslagen ploeg is Lindelhoeven VV. Zij konden pas in het slot een punt halen in Stokkem met een strafschop.

Reppel is ook goed op dreef. Het won voor de tweede maal op rij. Turkse FC was het slachtoffer en staan daarmee nog steeds op droog zaad. Samen met Reppel heeft Louwel ook zes punten. Zij wonnen bij onze buren van Grote Heide met 0-2.

Titelfavoriet Elen liet weer punten liggen. Het kwam niet verder dan een draw tegen As-Niel. Elen staat nu al vijf punten in het krijt van leider RC Peer. Tenslotte  noteren we nog het verdienstelijk gelijkspel van Excelsior in Lutlommel.