We zijn vertrokken

Oef, wat een opluchting. We zijn gaan winnen in Louwel en verdiend met vier goals op verplaatsing verdien je te winnen. We haken ons nu netjes in het peletonneke. RC Peer en Gruitrode zijn de enige ploegen nog met het maximum van de punten. RC Peer haalde zwaar uit in AS-NIEL met 0-6. Gruitrode had het iets moeilijker voor het maximum te houden. Ze kwamen 0-2 achter en wisten dit nog om te buigen in een 3-2 zege tegen Lutlommel. Een andere titelfavoriet Elen heeft zich herpakt met een 3-1 zege tegen Turkse FC. Turkse FC heeft nog geen enkel punt net als Stokkem ( 4-1 verloren in Stal) en Thes Sport B ( verloren van Eksel met 0-2 ). Thes Sport komt volgende week op bezoek, we hebben dus met een geprikkelde tegenstander te maken dat er alles aan wil doen om die nul van het scorebord te vegen.

Excelsior Hamont, de leider van de eerste speeldag werd nu lijder. Het ging thuis zwaar de boot in tegen Reppel dat iets goed te maken had na de nederlaag tegen Gruitrode. Er was een gelijkspel in de reeks, de derby Lindelhoeven -Grote Heide eindigde op een gelijkspel 2-2. Zo blijven beide ploegen met vier punten ook nog ongeslagen.

Share