Moeilijk seizoen ??

De Limburgse voetbalgids voorspelde voor KFC een moeilijk seizoen. We staan dus voor een uitdaging. Helaas starten we met een vrij zware thuisnederlaag. Het eerste half uur was er niets aan de hand , kwamen we zelfs op voorsprong maar daarna liep het fout. Volgende week trekken we naar neofiet Louwel dat Eksel verrassend versloeg. Eksel kreeg ook twee stemmen als titelkandidaat. De meeste stemmen gingen naar RC Peer en St .Elen. Toevallig stond deze topper al op de eerste speeldag genoteerd. RC Peer toonde zich de sterkste met twee doelpunten van Corthouts. De laatste titelkandidaatstem ging naar Turkse FC. Hun tegenstander waren onze buren van de Bos en die waren duidelijk nog in de winningmood van vorig seizoen. Het werd liefs 0-4 en daarmee zijn zij de eerste leider.

Een andere promovendus As-Niel won ook zijn match op verplaatsing in Stokkem met de kleine cijfers. De vroege uitsluiting, al na een kwartier van Hegic bij de thuisploeg, zal hier wel een grote rol in gespeeld hebben. Nog een uitschieter van deze speeldag vond ik de 0-3 zege van Gruitrode op Reppel.

Er werd 29 maal gescoord. Zes doelpunten vielen in het duel Lutlommel-Thes Sport B waarbij Lutlommel er dubbel zoveel maakte als Thes. Verder viel ook nog de zege van Grote Heide te noteren. U merkt het , er was geen enkel gelijkspel. Tot volgende week met hopelijk beter nieuws voor KFC.

Share