Eerste elftal verliest van Bocholt

De eerste match van de seniors van KFC Hamont 99 in het nieuwe voetbalseizoen was voor de Beker van Limburg, Regio Noord-West. KFC bracht heel wat nieuwe namen aan de aftrap: deels uit eigen jeugd maar ook van buiten de club, al waren daar ook enkele re-entries bij. Verder droegen Tomorrowland en de vakantieperiode ook niet in positieve zin bij aan de opstelling van de thuisploeg. Bocholt speelde met de U19, allemaal millenials dus. Bij Hamont stonden er ook 5 op het scheidsrechtersblad.
Het eerste halfuur zagen we een gelijkopgaande match, met hele en halve kansen aan beide kanten. In het slotkwartier van de eerste helft namen de bezoekers de wedstrijd in handen en werd een goed keepende Jaren Stelten tóch nog geklopt door Catteeuw. De tweede helft waren de bezoekers vrijwel doorlopend de betere ploeg. Keeper Yannick Jakubka (foto) zorgde er o.a. met een gestopte penalty voor dat de score niet hoog opliep. Enkel Sacchini vond de weg naar de netten na een mooie combinatie. Eindstand 0-2.

KFC speelde met: Jarne Stelten (45′ Yannick Jakubka), Joren Vrijsen, Kian Conjaerts, Martijn Meyers, Bavo Waelbers (45′ Kobe Kissen), Senne Doms (59′ Olaf Janssens), Harald Pinxten, Yassine El Arquioui, Ilias El Arquioui (45′ Bram Damen), Edwin Vaas, Tim Strijbosch