Euro-cup

Dag 1 van de 30e Euro-Cup

De eerste dag van Euro-Cup komt voor veel spelers na een korte nacht en een lange (bus)reis. De sfeer is gemoedelijk, de hele dag door. Behalve op het terrein, waar men soms iets te enthousiast is.
De verwelkoming van de 67 teams blijft indrukwekkend, met een vlaggenparade op het A-terrein. De attention span van de bezoekers wordt met het jaar korter, de toespraken dus ook. Burgemeester Rik Rijcken sprak de teams toe in 4 talen en kreeg van de Deense deelnemers applaus bij een verdienstelijke poging Scandinavische begroeting.

Op zaterdag worden de resterende poulewedstrijden afgewerkt en na de middag ook de finales. Prijsuitreikingen in Hamont starten rond 17u.
De eerste lading foto’s (o.a. van fotograaf Geert Stevens) staan intussen online.

Share

2 Replies to “Dag 1 van de 30e Euro-Cup

  1. Het was erg jammer dat er zo veel tijd tussen de wedstrijden zat, op vrijdag maar liefst 5 1/2 uur tussen de tweede en derde wedstrijd en op zaterdag was de eerste wedstrijd pas om half vijf.

    1. Hoi Ron, bedankt voor je berichtje. Dit jaar hadden we nieuwe planningssoftware (TMP) ontvangen, die gekoppeld was aan de app. Helaas bood die software niet de vrijheid die we voorheen hadden (TSP), waardoor de schema’s er voor de bezoekers niet altijd zo goed uitzagen.
      Ook werden SMART-competities nog niet ondersteund, waardoor we nu enkel bekers hadden voor de Top-3 per categorie.
      Er zijn nog volop verbeteringen op til voor TMP en hopelijk kunnen we volgend jaar een beter programma aanbieden.

Comments are closed.