Vrouwen KFC – BS Sport (beker van Limburg)

In de competitie konden onze vrouwen pas in de slotseconden gelijkspelen tegen BS sport en waren dus gewaarschuwd. Deze keer loopt het wat lekkerder, ondanks de felle wind. Na 6 minuten staan de bordjes op 2-0 (doelpunten van Nijs en Ceulemans). Na 21 minuten scoort Lieze Nouwen de 3-0 en vlak voor rusten Marie Gorssen de 4-0.

KFC start de tweede helft met wind in de rug en lukt 3 doelpunten in 4 minuten (Merkelbach, Baeten, en Ceulemans). In de 53 ‘ kan BS Sport tegen scoren door Nijssen. Het is echter KFC dat het laken helemaal naar zich toe trekt met nog 4 goals (Knevels,Mertens,Ceulemans en van de Sijpe).

In 2 matchen van de beker 14 maal scoren en slechts 1 tegengoal krijgen, mooi resultaat.
Kunnen ze deze lijn verderzetten? Volgende week spelen ze weer thuis, ditmaal tegen Pelt .

Share