Paal-Tervant – Beloften A 2-5

Afgelopen weekend wonnen ook de A Beloften op het veld van Paal.
Een evenwichtige partij waarbij de betere mogelijkheden in het begin voor Hamont waren maar de laatste pass was net niet goed genoeg. Paal kon daarentegen via goede en snelle opbouw wel tot aan de waarheidszone geraken maar stuitte daar op de bezoekende verdediging. Hamont kon de score (0-1) openen via Vincent op aangeven van Jo en net voor de rust maakte de thuisploeg een overtreding op Vincent in het strafschopgebied, hijzelf zette de 11 meter om en Hamont kon gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

Na de pauze kreeg Hamont, 2 goede kansen (in 2 minuten tijd) om de score te laten verhogen tot 0-4, maar de kansen werden gemist. Paal kwam iets beter in de match en kon de aansluitingstreffer scoren. Het spel ging op en af, Yannick aan de rust ingevallen, maakte ook zijn goaltje (1-3). De thuisploeg joeg de druk en het tempo de hoogte in waardoor er meer ruimte kwam. Toch was het Paal dat opnieuw kon aansluiten (2-3). De bezoekers bleken conditioneel toch iets sterker en zowel Vincent als Jo trapten er nog eentje tegen de netten (2-5). De laatste 10 minuten veranderde er niets meer aan het score-verloop waardoor Hamont de 3 punten mee huiswaarts nam en zo op kop komt in de rangschikking na het verlies van Stokkem.
Speelden voor Hamont: Dirk, Ben H., Bert, Sem, Bavo, Kian, Jo, Liam, Wesley, Vincent, Martijn, Marnick en Yannick.
Doelpuntenmakers zijn: Vincent (foto) 3x, Jo en Yannick elk eentje.


Volgende wedstrijd: vrijdag 28/09 om 20u00 Beloften A – Rc Reppel

Share

1 opmerkingen op “Paal-Tervant – Beloften A 2-5

  1. Ik neem aan dat deze spelers ook een achternaam hebben gekregen bij de geboorte!

Commentaren zijn afgesloten.