Euro-cup

Op naar de 29e Euro-Cup!

Tijdens het lange Hemelvaartweekend gaat stadion ‘t Leeuwke van KFC Hamont 99 weer het strijdtoneel zijn van de sportieve wedijver tussen Europese jeugdvoetbalteams. Liefst 65 ploegen uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland ontmoeten elkaar op de groene mat. Er wordt ook dit jaar weer gespeeld in de categorieën U11 tot en met U19, met dit jaar vooral een volle bezetting bij de U13 en U15.

En het is niet enkel voetbal dat aan bod komt. Op vrijdagavond wordt de actiefilm Justice League aangeboden in Cinema Walburg. Elke speler krijgt ook een medaille van de UEFA, kaderend in het RESPECT-programma. Een pannakooi staat ter beschikking om de skills te demonstreren. Zaal de Posthoorn is ‘s morgens en ‘s avonds de plek waar de teams een hapje kunnen gaan eten. Overdag is ons gezellige horecaplein de ideale plek voor een hapje en een drankje.

We bedanken onze sponsors, de stad Hamont-Achel, de Provincie Limburg en Sport Vlaanderen voor de financiële en materiële steun. Zonder hen was er geen Euro-Cup. Uiteraard vergeten we de eigen mensen niet: in totaal gaan er weer meer dan 100 vrijwilligers instaan voor de kenmerkende grenzeloze charme, samen met partner Euro-Sportring.

We ontvangen jullie graag in stadion ’t Leeuwke op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei. De toegang is gratis. Tot dan!