Vrouwen

Dames-Reppel

Omdat Pelt in de voormiddag haar match gewonnen had in Alken diende onze vrouwen ook te winnen voor in de running te blijven voor het kampioenschap . Hamont krijgt een droomstart, Laurine Knevels lukt reeds na 49 seconden de 1-0. In de 9de minuut dikt Martine Nijs de score aan tot 2-0. Beide ploegen proberen nog een goaltje mee te pikken maar de 2-0 blijft tot de rust op het bord.

De tweede helft is amper bezig of Ine Reyners scoort de 2-1. Dan krijgen we wat meer druk van Reppel . Op het uur scoort Sigi Van Hout de broodnodige 3-1 en toch blijft de wedstrijd boeiend . Anne Ceulemans scoort nog met een mooi doelpunt de 4-1 en in de 86ste minuut scoort diezelfde Anne haar 17de van het seizoen .
Volgende week de topper tegen Pelt, indien Pelt 1 punt haalt zijn ze kampioen . Onze vrouwen verloren 2 keer in deze competitie en 2x tegen Pelt, tijd voor revange ??