Nieuws

In memoriam Marcel Verachtert, oud trainer KVV Hamontlo

Op 26 augustus 2016 overleed te Lanklaar Marcel Verachtert, echtgenoot van Suzanne Dreesen. Hij zag het levenslicht te Aarschot op 18 februari 1937.Hij was oud-speler van Patro Eisden en maakte deel uit van de gouden paars-wit generatie die in 1960 het eerste en meteen ook het laatste jaar in eerste klasse speelde.

Bij eerste provincialer V.V. Hamontlo was hij twee jaren trainer in de periode 1979-1981. Hij was een gedegen trainer, die op zijn voetbalkennis kon steunen en de spelers kon motiveren. Hij behaalde met zijn spelers in het eerste seizoen de zesde plaats (Rotem kampioen) en de vierde plaats in seizoen twee (Herderen kampioen).

Een ploegfoto heb ik door omstandigheden niet meteen beschikbaar, daarom volgen hieronder de 28 selectiespelers in zijn periode in alfabetische volgorde:

Beks Lambert, Bernaerts Johan, Boes Gerard, Bogers Eric, Claes Ivo, Claes Roeland, Clement Harry, Curvers Pascal, Damiaens Mathieu, De Graef Johan, Geebelen Martin, Hegge Harry, Kwanten Roger, Michielsen Jan, Poukens Jacky, Ramaekers Luc, Stevens Pierre, van den Dungen Wim, Van den Wildenberg André, Van Dijck Ivo, Van Gils Henny, Van Kerkom Jos, Van Samang Harry, Van Seggelen Harry, Voortmans Jacky.

KFC Hamont 99 biedt aan de familie langs deze weg zijn oprechte deelneming.

(Tekst: Bèr Cardinaels)