Jeugd

Praktische info Real Madrid Foundation Clinics

Fund-Real-Madrid-poster-Hamont-webDe Real Madrid Foundation Clinics start op maandag 17. Augustus 2015 bij KFC Hamont. De trainers en deelnemers verzamelen om 9:30 uur voor de kleedkamers in Bevrijdingsstraat 21, 3930 Hamont-Achel.
We (de trainers) verzoeken je een trainingspak, voetbalschoenen en een regenjas mee te nemen. Door de deels ongewone belasting heeft ervaring uitgewezen dat meegebrachte blarenpleisters uitkomst bieden. Voor sportdranken met de juiste voedingsstoffen en tussen de middag een maaltijd zorgen wij. Op maandag krijg je je Real Madrid trainingstenue inclusief sokken en een bidon. Op vrijdag aan het einde van het voetbalkamp krijg je tevens de trainingsbal mee naar huis.

Wat kan je verwachten?
5 Dagen (elk van 9.30 tot 15.15 uur), 30 uur draaiend om voetbal en Real Madrid. Dagelijks zijn er twee trainingssessies waarin je volledig gefocust voetbalt.

Afsluitingsevenement
Op vrijdag vanaf 14.30 uur zal er een zogenaamde Graduation, een feestelijke prijsuitreiking zijn, waarvoor ook jouw familie en vrienden hartelijk zijn uitgenodigd.
Het team van Real Madrid Foundation Clinics verheugt zich op een fantastische voetbalweek met jou!