Jeugd

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar KFC Hamont 99

De Spaanse voetbalclub Real Madrid gaat in België via haar stichting, Fundación Real Madrid, starten met voetbalscholen. De succesvolle voetbalschool biedt 5 dagen voetbal camps aan op verschillende locaties in België. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar, bij KFC Hamont van maandag 17 augustus t/m vrijdag 21 augustus.

Real Madrid Foundation Clinics blij met KFC Hamont 99
De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Na grote successen in Duitsland besloot Real Madrid om in 2015 op 4 locaties in België een trainingsweek te organiseren. Daarbij is in 2015 het complex van KFC Hamont 99 partner van Real Madrid, KFC Hamont 99 behoort daarmee tot een select groepje partnerclubs van Real Madrid.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundacion Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten, wereldwijd zijn dat er meer dan 300.

Fund-Real-Madrid-poster-Hamont-web

De training
Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis basis heeft in Ciuad Deportiva. We werken aan de “zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken. Je traint als een prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team.
De Real Madrid voetbal camps zijn altijd 5 dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur.

De beste spelers naar Madrid
De 5 beste spelers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen Real Madrid scouts de spelers en de beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Foundation Real Madrid.

Adidas
De hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen, alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, en een Adidas bal.
Voor alle informatie en aanmelden ga naar de officiële site www.frmclinics.com.

FRM-partner-logo-Belgie