Euro-cup

Euro-Cup 2014: 100+ maal dankuwel

ESR-polo-jeneke-webEuro-Cup kan niet zonder hulp van meer dan 100 medewerkers en spelers. Jaar in, jaar uit kunnen we rekenen op vele helpende handen tijdens de voorbereiding, het tornooi zelf, en tijdens het opruimen.

Het is weerom bewezen dat de vrijwilligers die deelnemen aan dergelijke activiteiten groot gelijk hebben, aangezien iedereen die geholpen heeft moe maar voldaan was !! Zij hebben dan ook een mooie prestatie neergezet ten gunste van KFC en dus in de eerste plaats ten bate van de trainers en spelers.

Uitzonderlijk zetten we één bijzonder iemand in de schijnwerpers. Jène Leyssen is iemand die buiten de spotlights bergen werk verzet voor onze club. Op woensdag had hij de stappenteller bij tijdens de voorbereidingen en op het eind van de dag gaf die 22 kilometer aan. Vanwege Euro-Sportring kreeg hij op zaterdagavond een presentje overhandigd voor zijn 25e Euro-Cup als vrijwilliger. We moesten hem toen wel even onderbreken in zijn werkzaamheden; hij was immers al volop bezig met het opruimen. 🙂