Seniors

Competitie wordt steeds spannender

Na zes zeges heeft KFC puntenverlies geleden tegen Juve. In een evenwichtige wedstrijd met weinig kansen werden de punten gedeeld. Onze jongens kwamen op voorsprong via Nullens, konden daarna niet profiteren van foutjes van de bezoekers om de voorsprong uit te diepen. Juve  kwam in de slotfase verdiend langszij. Ondanks dit puntenverlies mogen we fier zijn dat we al negen wedstrijden ongeslagen zijn. Volgende week gaan we voor tien in Louwel. Moet kunnen. Knaagde onze tegenstanders aan de achterstand na ons gelijkspel ?

Kaulille en Kattenbos profiteerde hier inderdaad van. Kaulille spoelde de Opitterse kater van de heenwedstrijd weg met een ruime 5-1 zege. Na een half uur werd het eerste gaat in de Pax-muur gevonden en toen duurde het niet lang eer die neerging. Kattenbos had veel meer moeite om de zege te pakken in Hechtel. Toen Sevens zijn derde doelpunt scoorde in de zevenstigste minuut zag het zeer goed uit voor Kattenbos. Hechtel had echter nog energie genoeg om de wedstrijd te doen kantelen. Helaas voor de Duinenjongens miste Maex in de slotminuut een strafschop waardoor ze toch met lege handen bleven staan. 2-3.

Lommel Kolonie kwam de laatste speeldagen moeilijk tot scoren en zakte steeds dieper weg in de rangschikking. Met een bezoek in Wijchmaal zag er niet naar uit dat dit zou veranderen. Wijchmaal was echter zeer vriendelijk en hielp de mannen van Lommel met enkele presentjes. Lommel Kolonie nam deze gretig aan en met vier doelpunten en drie punten gingen ze tevreden naar huis.Zij wippen nu over As en Stokkem. Stokkem deelde de punten met Louwel en As verloor van zichzelf tegen Grote Brogel.Kinrooi zet zijn operatie redding succesvol voort. Nu werd er gewonnen in Opoeteren en met een 9/9 werd weer vertrouwen getankt in een goede afloop. Tenslotte was er nog de wedstrijd Kadijk – Grimbie. De mannen van de Maaskant verloren voor de derde keer op rij buitenshuis maar blijven voorlopig nog op de vierde stek staan.

Volgende week staat er met Louwel – KFC Hamont 99 een topper op het programma. Louwel won de laatste vier thuiswedstrijden en KFC won de laatste vier uitwedstrijden , dan kan je toch van een topper spreken eh. Blijft KFC ongeslagen dit kalenderjaar ?? Wil je het live meemaken dan moet je om zaterdag om 19h30 in Louwel zijn . Wie rood-zwart geliefd is zeker doen.

.