Seniors

KFC op ramkoers

Onze Rode Leeuwen bijten sinds dit kalenderjaar elke tegenstander stuk. De laatste vijf wedstrijden werd er achttien maal gescoord en dat tegen ploegen uit de bovenste regionen. Ja, het draait lekker op het moment en onze jongens zijn op ramkoers. Afgelopen zondag werd nog Kadijk puntenloos naar huis gestuurd met weer twee doelpunten van Engelen erbij die de week ervoor verlof nam en toen nam Doeswijk het even over.

Vlak achter KFC speelde zich de topper Kaulille- Kattenbos af. Kaulille lijkt hersteld van het dipje en kon met een doelpunt van Winters de zege binnenhalen. In  Kaulille droomt men ervan dat op de laatste speeldag voor de titel wordt gespeeld in Hamont. Onze kassier zou dit ook wel willen vermoed ik. Naast Kattenbos verloor ook de volgende achtervolger Grimbie . Zij gingen de boot in in Wijchmaal. Allemaal goed nieuwsberichten voor onze mannen.

Opoeteren lijkt de weg even kwijt. De thuisnederlaag tegen Grote Brogel zet een 1/9 op het rapport. Opoeteren is hiermee ook definitief uit titelkoers geslagen. Grote Brogel daarentegen is met 9/9 op een zucht van de veilige haven. De komende wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten zal veel duidelijk scheppen. Ook Hechtel waar de volledige technische staf een jaartje langer blijft is met de zege tegen Louwel een stapje dichter bij het behoud.

Onze jongens trekken volgende week naar Lommel Kolonie . Op papier een makkelijke opdracht . Lommel Kolonie won dit kalenderjaar nog niet. We mogen dus een gemotiveerde tegenstander verwachten want tegen de leider zit er meestal extra poeder in de schoenen. Wat het wordt, zien we volgend weekend. Intussen genieten we nog even verder high flow.