Seniors

22 rozen

Jelle Vossen niet meer gescoord sinds 12/12/2013. Laatste goal van Ilombé Mboyo 15/09/2013. Bart Engelen scoorde niet meer sinds de 86 ste minuut van 18/01/2014. Dat is eens iets anders dan die mannen die dik betaald worden om doelpunten te maken eh. Engelen scoorde afgelopen zaterdag liefst viermaal en niet tegen Janneke en Mieke..maar in de topper tegen Grimbie  Het Grimbie dat de speeldag ervoor nog toenmalige leider Kattenbos versloeg. Bart zit intussen op 22 rozen. Zo genoeg gestoeft over onze spits want zonder aanvoer staat hij nergens. Ons team scheert momenteel hoge toppen en hoopt deze hoogconjunctuur nog lang aan te houden.

Kaulille en Kattenbos, onze eerste achtervolgers gingen deze maal niet in de fout. Neyens van Kaulille wist nog eens de netten te vinden en zijn twee potten waren voldoende voor de zege tegen Louwel. Kattenbos won bij Kinrooi maar had daarvoor de helpende hand van Dame Fortuna nodig.

In de subtop deelde Opoeteren en Juve de punten. Wijchmaal bezorgde Stokkem hun zesde nederlaag op rij. Kadijk kon een achterstand in As ombuigen en handhaaft zich alszo ook in de subtop.

Als we naar beneden kijken zien we dat Grote Brogel aan een Operatie Redding bezig is. Een 11/15 is een rapport om u tegen te zeggen. Het contract met de technische staf werd ook onlangs verlengd. Hechtel sprong haasje over met Lommel Kolonie met hun eerste zege in dit nieuwe kalenderjaar.

Volgende week starten we met de derde periode, een seizoen begint zijn ontknoping te maken. Onze jongens maken de lastige verplaatsing naar Wijchmaal maar we rekenen op Engelen en zijn aanvoer.