Seniors

De tweede periode is voor KFC Hamont 99

WP_20131228_voorzitterswisselGeen trainer maar een voorzitterschokeffect in Hamont. Hamont pakt met de nieuwe voorzitter (rechts op de foto) 6/6 en incasseert geen doelpunten.  Onze jongens wonnen thuis van Stokkem en deden wat ze moesten doen om de tweede periodetitel te winnen. Het was nu een dagje wachten, bibberen wat de andere topploegen Kaulille en Kattenbos deden.

Zowel Kattenbos als Kaulille hadden een aartsmoeilijke opdracht. Kaulille ging de boot in in Juve. Kaulille weet nu al drie weken de goal niet staan. Kattenbos verloor de topper in Grimbie met de kleinste cijfers. De Rode Leeuwen kunnen zaterdagavond tonen hoe het wel moet. Doet reekstopschutter Engelen dan weer een doelpuntje erbij. Een zege zou de periodetitel, ja die hebben we intussen al, extra glans bijdoen.

Net als Juve schuift Opoeteren met een zege ook naar voren. Opoeteren was deze speeldag de enige die als bezoeker kon winnen. Lommel Kolonie was het slachtoffer.

Bij de staartploegen was weer geen reden tot lachen, enkel Grote Brogel kon winnen en dat in een rechtstreeks duel met Kinrooi. De geel-blauwen kunnen nu even iets rustiger ademen.