Seniors

Hechtel is in de winning-mood

Onze jongens hadden een schuld in te lossen na de nederlaag in de derby tegen Kaulille. Dit deden ze met verve bij Opoeteren, zowaar niet de gemakkelijkste tegenstander uit de reeks. De wil om te winnen was er weer en Opoeteren werd bij het nekvel gegrepen. Topschutter Engelen voegde nog een doelpuntje toe aan zijn saldo en Nullens deed nog beter met twee doelpunten. Met deze overwinning blijven in het kielzog van leider…

Kattenbos dat met 4-1 won van Juve. De uitslag geeft een vertekend beeld van de wedstrijd. Juve speelde goed mee maar de afwerkers bij Kattenbos waren goed bij de pinken. Ook in Kaulille waren de aanvallers goed bij de les. De drie spitsen pikte elk een doelpuntje mee. Zo werd de nederlaag uit de heenronde rechtgezet en blijft titelkandidaat Wijchmaal wat achterop huppelen.

De ploeg in vorm op dit moment is Hechtel en laten we nu net die ploeg volgende week op bezoek krijgen. Hechtel pakte de vierde zege op rij.Kind van de rekening deze keer was Stokkem. Hechtel klimt met dit uitstekend rapport naar de middenmoot. Ploegen gelijk Louwel en As komen nu stilaan in moeilijkheden. As verloor thuis van Grimbie. Louwel hoopte op puntenwinst in Grote Brogel. Ze wisten dat dit niet gemakkelijk zou nadat ervan verloren op de openingspeeldag. Vijf doelpunten vielen er , eentje meer voor Grote Brogel. Louwel won bij de rode kaarten met 3-1. Blijkbaar was de strijd iets te fel. Tenslotte was er nog Opitter en dit liedje wordt helaas eentonig, weer verloren maar ze blijven er voor gaan die mannen van Opitter.