Seniors

Maarten Duisters start met een zege

KB247992_kinrooi-eersteMaarten Duisters, debutant in het trainerswereldje, heeft zijn debuut niet gemist. Hij koos voor dezelfde veldbezetting met jeugdprodukt Toon Clement in de basis. KFC duwde meteen het gaspedaal in, de aftastfase werd overgeslagen , gewoon als een leeuw direct de prooi bij de nek pakken. Het werd vrij vlug 0-1. Kinrooi dat dringend punten nodig heeft was niet aangeslagen en knokte zich terug in de wedstrijd. Helaas…

Hamont was in een produktieve bui en wist er vijf te maken.. Knevels amper op het veld zorgde met zijn doelpunt (foto) dat Kinrooi ko geslagen werd. Ook Kattenbos, herpakte zich na de nederlaag bij ons, thuis tegen Wijchmaal. Het won met een forfaitscore. Bij Kaulille tegen middenmoter As slechts een doelpunt.  Leider Kaulille heeft het al een paar weken moeilijk. Het vlotte combinatiespel van een paar weken terug is er niet meer. De zege was te danken aan Schuurmans die een drukke avond had in de Erkstraat. . De poederjongens blijven wel verrassend aan de leiding, over een paar weken krijgen ze onze Rode Leeuwen over de vloer. Een topper waar velen naar uitkijken

Ook Louwel krijgt thuis geen voet aan de grond. Op verplaatsing in Hamont, Kadijk gaat het winnen maar op eigen plein lukt het maar niet. Lommel Kolonie profiteerde hiervan. Opoeteren vorige week nog goed bij schot tegen Grimbie verwachtte dit thuis tegen  Hechtel nog eens dunnetjes over te doen. Het werd echter een voetbalkater van jewelste. Staartploeg Hechtel stond met gezonde dosis agressie op het veld en verraste Opoeteren compleet. De 1-0 voorsprong van Opoeteren deed misschien de tegenstander onderschatten. Das gevaarlijk.

Door de zege van Hechtel krijgt Opitter de rode lantaarn weer toegestopt. Stokkem won er ruim met 0-4. Stokkem begon erg zwak aan het seizoen maar kan nu met een 13/18 een mooi rapport voorleggen, een rapport dat hen vanuit de degradatiezone naar de veilige middenmoot heeft gebracht. Volgende week komt de leider op bezoek, kan Stokkem dan de goede lijn verder trekken of roept Kaulille hen een halt toe ?

Op deze speeldag was er ook nog Grimbie-Juve die met 3-1 gewonnen werd door de thuisploeg. Kadijk pakte een logische zege in Grote Brogel die met een 1/15 steeds meer in nauwere schoentjes komen te staan.

Tot volgende week en wie weet heeft trainer Duisters dan ook zijn eerste thuiszege op zak. Zoals in het wedstrijdverslag van Koen staat, hekkesluiter Opitter niet onderschatten, het zou een ferme tegenslag zijn om met een nederlaag de weer erop naar de buren te gaan.