Vrouwen

Tongeren-Dames

KFC_Hamont_99_2013-2014_Aniek_CoolenReeds in de 6de minuut knalt Togeren tegen de paal, maar in de 12′ valt het doelpunt aan de andere kant. Sofie Baeten is de maakster. De scheidsrechter had echter hands gezien van Delvinge van Tongeren. Rood dus en strafschop, omgezet door Jessy Loos.
In de 31′ trapt Ilse Mertens op goal. De keepster mispakt zich op de lastige bal en de goedgevolgde Aniek Coolen (foto) trapt de 0-2 binnen.

De tweede helft is pas begonnen of het staat 1-2, een strafschopdoelpunt van Melodie Zannin. Het spel blijft goed op en neer gaan en 5 minuten voor tijd staat het 2-2, weerom een strafschop en omgezet door Zannin.

KFC had meer verdiend in deze topper en mag volgende week naar Bokrijk, dat won tegen Louwel met 4-2.