Nieuws

Allerheiligen

pierre-vanbussel-2013Allerheiligen is het moment om de overledenen van onze vereniging te gedenken: spelers, bestuursleden, medewerkers en supporters die ons (vaak te vroeg) ontvallen zijn.

Recente overlijdens van trouwe supporter Pierre Vanbussel (29 oktober, foto) en oud-speler Brett Vlassaks (3 oktober) liggen erg dichtbij. Voor andere moeten we verder terug in de tijd.
En ze zijn dan niet meer bij onze club, maar hebben wel een speciale plaats in ons hart.

2 Replies to “Allerheiligen

  1. Pierre Vanbussel was inderdaad een trouwe supporter, eerst bij K.V.V. Hamontlo en daarna bij de fusieclub KFC Hamont 99. En dat zowel bij de thuis- als bij de verplaatsingswedstrijden. Men hoorde hem niet luidruchtig supporteren, maar hij genoot van het voetbalspel, ook al ging het wel eens wat minder. Het was een wezenlijk deel van de invulling van zijn vrije tijd.
    De laatste thuiswedstrijd die hij volgde was op 14 september 2013 tegen As.
    Bij de voormalige veteranen van K.V.V. Hamontlo was hij bestuurslid, met als speciale opdracht de functie van materiaalmeester. Ook hier was hij altijd present.

  2. In naam van de kinderen van pierre danken wij u voor het medeleven .Zelfs in de 6 weken dat hij in het ziekenhuis verbleef keek hij op tv naar de voetbaluitslag van KFC.
    Vader is gestorven aan een herseninfarct en had de leeftijd van 83 jaar.

Comments are closed.