Seniors

Nieuwe leider en twee trainerswissels

De eerste seizoensnederlaag van KFC is een feit. Kadijk is de boosdoener maar eigenlijk verloren we van onszelf. Door slordig spel maakten we de tegenstander sterk en die maakte daar gretig gebruik van. Misschien teveel naar Perisic gekeken.  Een uur met tien man mocht als verzachtende omstandigheid ingeroepen worden. Wie profiteerde van KFC zijn nederlaag ???Niet Leider Kattenbos. Kattenbos zag zijn zegereeks afgestopt worden door Kaulille FC. De poederjongens wonnen verrassend de topper en mogen zich na zeven speeldagen trots de leider noemen. Kaulille was niet bij de titelkandidaten geteld bij de start van de competitie. Wijchmaal wel , maar ook op deze speeldag verloren ze. Deze nieuwe nederlaag kostte de kop van de trainer. Niet alleen bij Wijchmaal komt er een trainerswissel, ook hekkesluiter Opitter moet op zoek naar een nieuwe trainer. Opitter, weliswaar gehandicapt, ging onderuit tegen rechtstreeks concurrent Kinrooi.

FC Juve en Opoeteren blijven zich handhaven bij de koplopers. Juve had het in het begin niet gemakkelijk met As en kwam op achterstand. Pas in de tweede helft kwam de machine op toerental en lukte het liefst vijf goals. Opoeteren moest ook een achterstand ombuigen om tot winst te geraken in Grote Brogel.

Nog drie speeldagen en de eerste periodetitel wordt uitgereikt. Onze jongens kunnen zich geen nieuwe misstap veroorloven. Met de komst van Lommel Kolonie zullen we weer de handen vol hebben maar als we titelkandidaat zijn dan moeten de thuiswedstrijden gewonnen worden en zeker tegen ploegen  van dit kaliber.