Vrouwen

Dames winnen in Reppel

KFC_Hamont_99_2013-2014_Martine_Nijs_crOnze dames zijn vanmiddag in Reppel gaan winnen met 4-5. Vaste verslaggever en afgevaardigde Walter zat met de andere Hamonter 50-jarigen in de Posthoorn te vieren, Martine Nijs (foto) zorgde daarom voor een verslag. Waarvoor uiteraard dank.

De eerste helft begon met goed voetbal langs beide kanten. Enkel Reppel was efficiënt in de afwerking. 3 goals op korte tijd bracht de stand naar 3-0. Voor de rust kon Hamont nog tegenscoren via Sofie Baeten van hoekschop.
In de tweede helft kwam het initiatief langs KFC-kant. Zo kwam het 3-3 gelijk. Echter wist Reppel direct tegen te scoren, 4-3. Hamont hield de druk hoog en zorgde voor de gelijkmaker en kwam uiteindelijk nog op voorsprong. Eindstand: 4-5
Goals: Sofie Baeten 2x, Kaat Arits 1x en Jessy Loos 2x.