Top drie blijft ongewijzigd

Na de 1-6 op Grimbie maakte KFC ook dit weekend weer een goede beurt. Wijchmaal dat zijn etiket titelkandidaat wel even in de lade mag gooien ging met 3-0 voor de bijl. Een verdiende zege  met alweer een doelpunt van Engelen en zo zijn onze jongens al zes wedstrijden ongeslagen. De start is dus gelukt. Enkel Kattenbos heeft nog meer punten.

Zij hebben een punt meer. Kattenbos ging bij hekkesluiter Opitter op bezoek. Opitter kon een helft mee maar moest dan het onderspit delven.  Ook met 3-0. En nog eens 3-0 en wel voor Kinrooi. Het was de eerste zege van Kinrooi en dan meteen een serieuze. Grimbie 69 dat na een paar speeldagen aan de leiding stond begint zijn pluimen te verliezen en verliest nu voor de derde maal op rij.

De buren uit Kaulille blijven het ook goed doen. Ze hadden het in de eerste helft moeilijk in de derby met Grote Brogel. Grote Brogel had een paar goede kansen maar kreeg deze niet verzilverd. Dit had veel energie gekost en Kaulille FC trok langzaam het laken naar zich toe. Braeken opende de score na een combinatie met Neyens en diezelfde Neyens kopte er twee binnen in de tweede helft.

Stokkem-Kadijk en As- Lommel Kolonie eindigde op een gelijkspel. Daardoor komen Opoeteren en Juve een trapje hoger op de ladder met hun overwinningen.

Volgende zondag staan er met Kadijk – KFC en Kattenbos – Kaulille twee toppers op het programma. Ik ben eens benieuwd wat dat gaat geven.